Vonsa logo

Over ons

Laten we kennismaken

Verbinden

We zetten graag een stapje in de goede richting, door bijvoorbeeld de wereld een stukje dichter bij elkaar te brengen, met design!

Doortasten

Stille wateren hebben diepe gronden zeggen ze wel eens, gelukkig zoeken wij maar al te graag alles tot de bodem uit!

Creëren

Schieten woorden wel eens tekort? Dan vullen wij aan met beeldvorming! Vorm geven aan emotie, verlangens en nog veel meer, prachtig.

v test

Hoe en waarom zijn wij ontstaan?

Na het zien van de dure prijzen die er door webdesign bedrijven worden aangeboden, dachten wij dat het wel anders zou kunnen.

Hoe kunnen wij dan wel voordelige tarieven bieden en anderen niet of minder? We zijn erg kleinschalig en beperken onze kosten enorm door gestroomlijnde processen te ontwikkelen en externe systemen te koppelen. We streven altijd naar de juiste verhouding tussen automatisering en kwaliteit. Koppel dat met onze kennis en vaardigheid in ontwerp en gebruikerservaring, en we kunnen snel en doeltreffend eindproducten af leveren.

Uitendelijk zien we ons ook graag als een gezonde organisatie, een platform voor innovatie, duurzaamheid en ontwikkeling voor iedereen.

lidinklaarklein

FOUNDER / CEO

Coen

Met inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring in ontwerp, en een sterke drang om iets met mijn kwaliteiten te doen, werd het tijd om zelf iets op te starten. Na de markt onderzocht te hebben en een systeem samen te stellen om websites te ontwikkelen, heb ik Vonsa opgericht!

GUIDANCE / COMMUNICATION

Marietta

Buiten mijn onstilbare verlangen naar kennis, verdiep ik mij graag in mensen.
Door contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen breng ik ideëen bij elkaar en leg ik nieuwe verbindingen, daarmee overtref ik graag uw verwachtingen.
Ik sta er altijd voor open kennis te maken.

Samenwerken?

We gaan graag met u in gesprek

Scroll naar top